UTILAJE TERMOPAN

Utilaje productie tamplarie tip termopan din profile pvc si aluminiu.

Utilaje Termopan Utilaje PVC

fabricarea si usilor ferestrelor termopan profile pvc Oferta de utilaje pentru productie de tamplarie pvc

Oferta de utilaje pentru productie de tamplarie pvc      VARIANTE DE UTILARE

Pentru a va ajuta in alegerea utilajelor potrivite pentru atelierul dumneavoastra, in continuare, va prezentam cateva variante de utilare. Alegerea utilajelor s-a facut in functie de productivitate. Utilajele sunt prezentate impreuna cu principalele lor caracteristici tehnice.
Aceste variante reprezinta doar niste sugestii, utilajele putand fi combinate in orice mod. Deasemenea va oferim in mod gratuit consultanta de specialitate atat pentru alegerea utilajelor cat si in ce priveste tehnologia fabricarii de usi si ferestre din profile PVC si aluminiu.

ATELIERE DE PRODUCTIE MICA

     Ateliere de tamplarie PVC cu capacitate de productie de 8-10 rame/8 ore, cu 2 muncitori. O parte din operatiuni se fac manual. Contin strictul necesar de utilare. Se adreseaza celor care vor sa inceapa o afacere cu tamplarie cu costuri minime.

     A. VARIANTE DE UTILARE PENTRU ATELIERE MICI
     Varianta I contine utilaje care functioneaza la 220 V iar celelalte se pot modifica pentru functionare la 220 V. Utilajele sunt marca YILMAZ, ROCA si NISAN.

ATELIERE DE PRODUCTIE MEDIE

Atelierele de productie medie sunt de capacitati cuprinse intre 10 si 25 de rame in 8 ore. Configuratiile prezentate se bazeaza pe masini de debitat si de sudat cu un singur cap. Productivitatea depinde mult de numarul de muncitori si de organizarea muncii in atelier deoarece raman cateva operatiuni care trebuiesc facute manual.

      A. VARIANTE DE UTILARE PENTRU ATELIERE DE PRODUCTIE MEDIE MARCA ROCA
     Utilajele sunt marca ROCA produse in Turcia special pentru JURASIC S.R.L. Utilajele sunt produse in conformitate cu normele CE, firma fiind certificata ISO 9001.


      B. VARIANTE DE UTILARE PENTRU ATELIERE DE PRODUCTIE MEDIE MARCA YILMAZ
   Utilajele sunt marca YILMAZ produse de catre Yilmaz Machinery Istanbul. Utilajele sunt produse in conformitate cu normele CE, firma fiind certificata ISO 9001. Sistemele electonice si electrice sunt produse de Schneider Electric, Omron, Telemecanique iar pneumatica este marca Festo (Germania). Variantele de utilare prezentate sunt orientative.

OBSERVATIE!
Aveti in vedere si achizitionarea unei masini de debitat armatura, la oricare din variantele de mai sus:
1. MASINA DE DEBITAT ARMATURA ROCA DAM - detalii
pret: 900
- disc de taiere de 500 mm

ATELIERE DE PRODUCTIE MARE

Atelierele de productie mare sunt de capacitati cuprinse intre 25 si 35 de rame in 8 ore. Configuratiile prezentate se bazeaza pe masini de debitat si de sudat la doua capete. Crestera productivitatii fata de atelierele de productie medie se face prin utilizarea masinilor de debitat si sudat performante, la deoua capete, cu comanda numerica precum si prin eliminarea unor operatiuni manuale.

      A. VARIANTA DE UTILARE PENTRU ATELIERE DE PRODUCTIE MARE MARCA ROCA
   Utilajele sunt marca ROCA produse in Turcia special pentru JURASIC S.R.L. Utilajele sunt produse in conformitate cu normele CE, firma fiind certificata ISO 9001. Variantele de utilare prezentate sunt orientative.


      B. VARIANTA DE UTILARE PENTRU ATELIERE DE PRODUCTIE MARE MARCA YILMAZ
   Utilajele sunt marca YILMAZ produse de catre Yilmaz Machinery Istanbul. Utilajele sunt produse in conformitate cu normele CE, firma fiind certificata ISO 9001. Sistemele electonice si electrice sunt produse de Schneider Electric, Omron, Telemecanique iar pneumatica este marca Festo (Germania). Variantele de utilare prezentate sunt orientative.


LINIE AUTOMATA DE PRODUCTIE


   Aceasta configuratie se preteaza productiei industriale. Sudarea si debavurarea se fac pe o linie integrata compusa din masina de sudat la patru capete si o masina de debavurat cu comanda numerica deservite de un conveior cu brat robotizat.
Taierea si prelucrarea profilelor se face pe masini automate, se pot achizitiona cate o masina pentru fiecare tip de profil. Operatiunile ulterioare debavurarii se fac pe mai multe posturi de lucru deservite de masini de montat feronerie, masini de fixat montanti si masini detaiat baghete.
Capacitatea de productie poate fi cuprinsa intre 40 si 100 de rame in 8 ore. Productivitatea este data de productivitatea liniei automate de sudare si debavurare. Intregul proces poate fi controlat de calculator.